Svečana sjednica povodom Dana Vijeća MNM
10/10/2021
Maratonci za Toše
18/10/2021

На вистинската страна на историјата

Драги Македонки и Македонци,

нека ни е честит 11 Октомври – ден на македонското антифашистичко востание!

Comments are closed.